Masha dhe Ariu: Dita e reçelit

300 L

Dy personazhet më të dashura për fëmijë, Madha dhe ariu vijnë edhe përmes librit. “Dita e reçelit” – lexo dhe argëtohu me figura ngjitëse. Zbulo aventurat e reja të heronjve të tu të dashur.

SKU: 9789928216663 Kategoria

Lexojini fëmijëve tuaj librin me personazhet më të preferuar të tyre, Mashën dhe Ariun. Nisni aventurat e Mashës dhe shokut të saj, ku të dy mësojnë dhe edukohen. Libri vjen i shoqëruar me figura ngjitëse që do të argetojnë vogëlushët e do t’i nxisin ata të zbulojnë aventurat e reja të heronjve më të dashur për ta.

Shtëpia Botuese

Living

Numri i faqeve

16

Autori

Grup Autorësh

Komente

Nuk ka ende komente