Panda

600 L

Ka shumë fëmijë që e pëlqejnë arushin e lezetshëm panda. Në këtë libër ata do të njihen me të, por edhe me miqtë e tij, që lodrojnë në park një ditë të bukur plot diell, shoqëruar me ilustrime të gëzueshme.

SKU: 9789928349016 Kategoria

Panda ka një hundë-buton. Sa herë që shtypet, lëshon një tingull, por nuk është vetëm tingulli i hundës së pandës. Janë edhe shtatë të tjerë. Shihni figurat dhe shtypni hundën, që të zbuloni e të dëgjoni tingujt.

Komente

Nuk ka ende komente