Kur të rritem

800 L

I ftojmë të gjithë Zbuluesit e Vegjël që të mësojmë për gjërat e shumta që mund të bëjnë kur të rriten. 

SKU: 9789928287373 Kategoria

Hapini kapakët për t’u njohur me njerëzit që punojnë së bashku për të ndërtuar një shtëpi, për të parë profesionet e ndryshme në një spital dhe për të kuptuar se si të punoni me kafshët. Sa shumë gjëra ka për të zbuluar!

Komente

Nuk ka ende komente