Enciklopedia e re për fëmijë

2,500 L

Merrni frymë fort para se ta merrni në dorë këtë enciklopedi të rrallë, që do t’ju mrekullojë. Ajo ka shumë për të treguar, nga galaktikat gjigante te bakteret mikroskopike, nga qelizat e trupit të njeriut, te qytetërimet e lashta.

SKU: 9789995641115 Kategoria

 Të gjitha temat thelbësore që shtjellohen sot në shkolla, janë riprodhuar në këtë libër me mjeshtëri dhe në mënyrë tërheqëse. Mjedisi dhe ekologjia, kontinentet e botës, historia dhe politika, veç të tjerash, do të jenë një mbështetje e pazëvendësueshme e projekteve të shumta shkollore. Qindra fotografi të ndërthurura me kutizën e fakteve u japin mundësi fëmijëve të përvetësojnë dijet që përftojnë nga faqet e këtij libri. Pse është “e re” kjo enciklopedi? Sepse ka përgjigje për çdo pyetje!

Komente

Nuk ka ende komente