Atlas: Bota e kafshëve

1,000 L

Një tërësi dijesh rreth kafshëve

SKU: 9994394401 Kategoria

Kafshët popullojnë çdo cep të Tokës. Ato zgjedhin për të jetuar vendin që u siguron ushqim dhe mbrojtje. Në këtë libër do të zbulosh se kafshët mund t’i hasësh në çdo mjedis. Gjithashtu do të mësosh për zakonet e tyre, sjelljet e tyre si dhe shumë kërshëri të kësaj bote të mrekullueshme.

Komente

Nuk ka ende komente