Libra me 10 tinguj: Mjetet që ecin

1,000 L

Çuf- çuf! Prisni fëmijë se po vjen treni.

SKU: 9789928240736 Kategoria

 Maçoku makinist do të na marrë e do të na nisë në një udhëtim fantastik së bashku. A e dini ju fëmijë se treni lëviz shumë shpejt dhe ai nuk ndalon asnjëherë, përveç stacionit ku do hipin e zbresin pasagjerët? Hipni dhe ju dhe nisuni në udhëtim!

Komente

Nuk ka ende komente