101 Gjëra që duhet të dini për Egjiptin

300 L

“Njiheni nga afër historinë e Egjiptit, qytetërimit të madh të lashtësisë që ka
aq shumë mistere për t’u zbuluar ende.

SKU: 9789928287045 Kategoria

 Pse u ndërtuan piramidat, kush ishin faraonët më të fuqishëm dhe si është e mundur që disa mumje kanë mbërritur deri në ditët tona në gjendje shumë të mirë? Në këtë libër
do të mësoni gjëra interesante e kuriozitete, shoqëruar me imazhe
që na dëftojnë se si ishin dhe si jetonin egjiptianët.”

Komente

Nuk ka ende komente