101 gjëra që duhet të dini për energjinë

300 L

Mëso kuriozitete, fakte, dije rreth fushave të ndrysme nga seria ” 101 gjëra që duhet të dini”

SKU: 9789928287793 Kategoria

Energjia ka qenë, është dhe do të mbetet një ndër burimet kryesore që ka përmirësuar dukshëm jetën e qenieve kryesore. Mësoni historikun e energjisë, fazat e zhvillimit të saj dhe gjithçka ka lidhje me të.

Komente

Nuk ka ende komente