Libri im i parë me pyetje dhe përgjigje për Botën

800 L

A e dini që bota jonë është plot me gjëra të çuditshme e të pazakonta?

SKU: 9789928287205 Kategoria

Doemos që keni dëgjuar e keni parë. Po kërshëria dhe dija nuk kanë fund. Dhe ky është nga ata lloj librash që ju zgjon kërshërinë e kështu, ju bën të mësoni më shumë. Po si?

Komente

Nuk ka ende komente