Enciklopedia e madhe e trupit të njeriut

2,500 L

Një enciklopedi e madhe me dije rreth anatomisë së njeriut.

SKU: 9789928287908 Kategoria

Atë mund ta përdorin të gjithë fëmijët e adoleshentët që duan të njohin gjithçka mbi pjesët dhe funksionimin e trupit të njeriut, që u pëlqen mjekësia dhe që u nevojitet për të sqaruar si duhet e për të ilustruar tema të ndryshme mësimore në lëndë, si: dituria e natyrës, biologjia, anatomia etj.

Komente

Nuk ka ende komente