Wabi Sabi

1,000 L

Wabi Sabi është filozofia japoneze që tregon se të gjitha gjërat janë të papërsosura, të papërfunduara dhe të përkohshme – ashtu sikundër duhet të jenë – dhe që përfshin të gjitha aspektet e jetës, nga kreativja te spiritualja.

SKU: 9789951817400 , Tag:

Wabi Sabi: Urtësia e papërsosurisë përshtat këtë concept në kontekstin e jetës së përditshme dhe ofron ide se ku ta gjejmë atë, si ta shohim, përqafojmë dhe inkorporojmë në përditshmërinë tonë. Ky libër do t’ju ndihmojë të zbuloni që ju dhe jeta juaj e papërsosur jeni shumë më të mirë se sa mendoni dhe që pranimi i këtij fakti ju çon drejt një jete të lumtur dhe të përmbushur. Andaj, jinni personi më I papërsosur që mund të jeni!

Komente

Nuk ka ende komente