Good vibes, good life

1,200 L

Zbulo sesi dashuria per veten eshte celesi per te nxjerre ne pah madheshtine tende permes librit bestseller te momentit Good Vibes, Good life. BESTSELLER #1 I SUNDAY TIMES

SKU: 9789928005069 Kategoria , Tag:

Vex King ka kaluar pengesa të ndryshme derisa u bë një burim shprese për mijëra të rinj dhe tani, nga përvoja dhe mençuria e tij intuitive, mund të të frymëzojë edhe ty që: • të praktikosh kujdesin për veten, të heqësh energjinë toksike dhe t’i japësh përparësi mirëqenies, të kultivosh zakone pozitive të jetesës, si për shembull, ndërgjegjësimin, të ndryshosh bindjet për t’u hapur udhën mundësive fantastike në jetë, të arrish synimet duke përdorur teknika të provuara e të besueshme, të kapërcesh frikën e të lundrosh me universin, të gjesh qëllimin më të lartë në jetë e të bëhesh një dritë që shkëlqen për të tjerët.

Komente

Nuk ka ende komente