Sekreti më i madh në botë

900 L

Një libër i jashtëzakonshëm që çliron një botë plot potencial lumturie dhe arritjesh personale për ju. Përmban grafikun e suksesit që do t’ju shoqërojë në transformimin e jetës tuaj.

SKU: 9789951817332 Kategoria , Tag:

Autori që ka ndihmuar miliona njerëz të transformojnë jetën e tyre përmes librave inspirues! Një nga shkrimtarët më ndikues në botë ndan me lexuesit një nga sekretet më të mëdha për suksesin financiar dhe personal… në vazhdimin e veprës TREGTARI MË I MADH NË BOTË I&II, bestselleri i magjishëm i Og Mandinos. Këtu, autori pos që ndan me lexuesit sekretet e arritjeve personale, ka krijuar edhe një grafik personal të suksesit tuaj i cili do t’ju shoqërojë gjatë transformimit tuaj. Një libër që do ta mbani pranë vetes për muaj të tërë, për ta lexuar, rilexuar dhe plotësuar me shënime.

Komente

Nuk ka ende komente