Fuqia e mendimit pozitiv 1

700 L

Bestselleri më i madh botërorë i kohës sonë.

SKU: 000-33 Kategoria

Ky libër – i cili është shitur mbi 10 milionë ekzemplarë – tregon filozofinë e thjeshë, efelctive të jetës, të mendimit pozitiv, metodat dhe shembujt praktikë se si të tejkalohen vështirësitë, mossukseset, si arrihen vlerat krijuese të dobishme në jetë, për të arritur pagen shpirtërore, shëndetin e mirë, energjinë e plotë, famën, pasurinë, forcën. Shkurt, u mëson filozofinë jetësore të qetësimit, pastaj:1. Si të pëlqehesh nga njerëzit. 2. Si t’i zgjidhësh problemet personale. 3. Si ta krijosh vetëbesimin. 4. Si ta arrish paqen shpirtërore. 5. Si të kesh përherë forcë. 6. Si ta arrish lumturinë personale. 7. Si të mos hidhërohesh kurrë. 8. Si ta presësh dhe ta realizosh më të mirën. 9. Si e liron energjinë shpirtërore forca e lutjes.

Komente

Nuk ka ende komente