Rregullat e arta

1,000 L

Ai ishte autori i parë dhe më famshëm motivues i të gjitha kohërave, dhe në fakt, autorët më të suksesshëm të vetëndihmës së sotme i detyrohen shumë urtësisë largpamëse të Hill, duke përfshirë disa nga idetë e tyre më të mira.

SKU: 9789951814256 Kategoria

NAPOLEON HILL ka frymëzuar njerëzit për të arritur më të mirën e tyre personale për më shumë se shtatëdhjetë vjet. Ai ishte autori i parë dhe më famshëm motivues i të gjitha kohërave, dhe në fakt, autorët më të suksesshëm të vetëndihmës së sotme i detyrohen shumë urtësisë largpamëse të Hill, duke përfshirë disa nga idetë e tyre më të mira.

Komente

Nuk ka ende komente