Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

700 L

“Nga të gjithë librat e Deepak Chopra-s, Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit paraqet një plan të rëndësishëm për ta jetuar jetën në nivelin më të lartë dhe të bashkërenduar. Është i mahnitshëm”. —Anthony Robbins, autor, “Zgjoni gjigandin e brendshëm” dhe “Pushtet i pakufishëm”

SKU: 9789928265005 Kategoria

Një udhëzues praktik për përmbushjen e ëndrrave tuaja. Ky është një libër të cilin do ta çmoni për të gjithë jetën, pasi në faqet e tij, gjenden sekretet për realizimin e të gjithë ëndrrave tuaja. Në librin Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, Deepak Chopra nxjerr thelbin e mësimeve të tij në shtatë parime të thjeshta dhe të fuqishme, të cilat mund të zbatohen lehtësisht për krijimin e suksesit në çdo fushë të jetës suaj.

Komente

Nuk ka ende komente