Rregulla e 5 sekondëshit

1,200 L

Nëse jeni në kërkim të njeriut që do t’ju ndryshojë jetën, vështrohuni në pasqyrë. Rregulla e 5-sekondëshit do t’ju ndihmojë që të jetoni, të dashuroni, të punoni dhe të flisni me vetëbesim dhe guxim në çdo ditë të jetës suaj. Dhe do t’ju duhen vetëm PESË SEKONDA. Është historia e vërtetë se si vetëm një shprehi fare e thjeshtë po shndërron jetën e shumë njerëzve nëpër botë. Rregulla është e lehtë për t’u përdorur dhe ndikimi i saj është i fuqishëm. Pas saj fshihet SEKRETI PËR TË NDRYSHUAR GJITHÇKA.

SKU: 9789928375896 Kategoria

Në librin Rregulla e 5-sekondëshit do të mësoni diçka të jashtëzakonshme.

Komente

Nuk ka ende komente