E shoh çfarë po mendon

1,200 L

Një panoramë sesi të dekodifikoni mendjet njerëzore

SKU: 9789928265166 Kategoria

Mbushur me shembuj nga përvoja profesionale e Navarro-s, ky libër përfundimtar ju ofron një mënyrë të re dhe të fuqishme për t’u orientuar në botën tuaj.

Komente

Nuk ka ende komente