Shpikësit e mëdhenj

1,000 L

Dije nga më të ndryshme

SKU: 9789928287090 Kategoria

Shpikësit më të mëdhenj dhe idetë e historitë e tyre, nga më të pazakonshmet, te më të dobishmet, nga më të çuditshmet, tek ato që ndryshuan përgjithmonë botën dhe zakonet njerëzore do t’ju shpalosen te ky libër, autorët e të cilit do t’ju rrëfejnë për gjenialitetin e mendjes njerëzore.

Komente

Nuk ka ende komente