Vepra e plotë në prozën e shkurtër

1,500 L

Përmbledhje e veprave të Franz Kafkës.

SKU: 9789995684020 Kategoria

Në këtë libër do të gjeni një shumësi veprash të Kafkës. Tregime të shkurtëra që pasqyrojnë thellësinë e mendimit të njeriut “kafkian”, në një botë ku shtypja dhe trysnia zvetënojnë njeriun e thjeshtë, e bëjnë lexuesin të hyjë në botëkuptimin e letërsisë moderne.

Komente

Nuk ka ende komente