Martin Iden

1,000 L

Martin Iden ishte dhe mbetet një roman intim edhe për këtë fund të parashikueshëm në pamjen sipërfaqësore të gjërave, por logjik në kontekstin e krizës së besimit ku përfshihet protagonisti.

SKU: 9789992774786 Kategoria

Ne kujdeseshim kur flisnim për të. Sepse ai kishte vdekur. Ai që personifikonte mrekullinë e punës dhe tragjedinë e famës. Ky roman vjen në shqip falë përkthimit mjeshtëror nga Shaban Demirajt, i cili ishte i ri, nuk ishte bërë ende profesor kur u ul dhe përktheu këtë libër në vitin 1959.

Shtëpia Botuese

Ombra GVG

Numri i faqeve

496

Autori

Jack London

Komente

Nuk ka ende komente