Arti i të mësuarit

1,200 L

Ky është një libër i shkelqyer. Do të doja ta kisha lexuar kohë më parë… Do ta keni të vështirë që ta hiqni nga duart”. – Robert Pirsig

SKU: 9789928265616 Kategoria

“Waitzkin sjell qartësi të madhe dhe njohuri depërtuese për bashkëveprimet midis mendjes, trupit dhe shpirtit, të cilat janë thelbësore për suksesin e jashtëzakonshëm në pothuajse çdo fushë të jetës”. —Jim Loehr, kryetar bordi dhe CEO, Instituti i Performancës Njerëzore

Komente

Nuk ka ende komente