Taras Bulba

300 L

Nje roman historik i vendosur mes shekullit të gjashtëmbëdhjetë dhe në fillim të shekullit të shtatëmbëdhjetë, ku tregohet revolta e pergjakshme kozake kundër polakëve e udhëhequr nga komandanti trim Taras Bulba.

SKU: 9789992787031 Kategoria

Taras Bulba, një perzonazh i mitologjisë Ukrainase, ndiqet në këtë revoltë nga dy djemtë e tij. Të bashkuar në një betejë të ashpër kundër shtypësve të tyre të ashpër polakë. Historia e tyre është një pasion dhe dashuri romantike, tradhtia e një djali dhe ndëshkimi i ashpër i atit.

Komente

Nuk ka ende komente