Shenjtori, serfisti dhe sipërmarrësja

1,000 L

A KEMI JETUAR NË MËNYRË TË URTË?

SKU: 9789928356499 Kategoria

Xhek Valentini është një ri vazhdimisht i dëshpëruar, i thyer shpirtërisht dhe i paqartë për jetën e tij. Ndihet i paplotësuar në punë dhe sapo është ndarë nga e dashura, Aventura e tij fillon menjëhere pas një aksidenti automobilistik, ku rrezikon seriozisht jetën. Në dhomën e spitalit takon një njeri, që i përcjell një urtësi të thellë dhe nga i cili merr disa këshilla, që iu përgjigjen tri pyetjeve të rëndësishme në jetë: A kemi jetuar në mënyrë të urtë? A kemi shërbyer shkelqyeshëm? dhe A kemi dashuruar mirë? Sapo rimerr veten nga aksidenti, Xheku nis një aventure fantastike nëpër botë, ku do të takohet me tre mësues: një shenjtor, një sërfist dhe një sipërmarrëse… Në këtë guidë revolucionare, por të butë, për të jetuar jetën tuaj në nivelet me autentike, do të mësoni: si të zgjoni dhuntitë tuaja të vërteta dhe të shkëlqeni fuqishëm në botë; si t’i transformoni frikërat tuaja në liri dhe plagët në urtësi; si ta kontrolloni mendjen, të jepni zemrën dhe të ushqeni shpirtin tuaj; metoda të thjeshta për të krijuar marrëdhënie të bukura, të mbushura me dashuri të vërtetë; .
mënyra për të futur sërish në jetën tuaj plot aventura, mistere dhe argëtime; mënyra dhe metoda për t’u bërë një yll në karrierën tuaj dhe si të tërhiqni mirëqenien drejt jush.

Komente

Nuk ka ende komente