Influenca psikologjia e bindjes

1,300 L

Ky libër është një manual i shkëlqyer për të kuptuar sjelljen njerëzore, dhe për të kuptuar artin e bindjes. Dr. Robert Caldini e ka sjellë për lexuesit këtë botim pas një përvoje 35 vjeçare kërkimesh dhe studimesh, duke sjellë gjashtë parime universale të mjeshtrisë së bindjes. Si i tillë, ky është manual bazë, me vlera të jashtëzakoshme për ekspertët e marketingut dhe të komunikimit. 

SKU: 9789928265524 Kategoria

Influenca – tashmë libri klasik mbi bindjen, – shpjegon psikologjinë se përse njerëzit thonë PO dhe si të aplikohen këto kuptueshmëri. Dr. Robert Cialdini është ekspert në këtë fushë për mënyrën sesi të ndikojmë tek njerëzit dhe si ti bindim ata. Kërkimet rigoroze, të bazuara mbi të dhëna përgjatë një periudhe 35-vjeçare si dhe programi 3-vjeçar i studimit mbi përpjekjen e njerëzove për ndryshimin e sjelljes ka rezultuar me këtë libër që ka dëshmuar rezultate të jashtëzakonshme. Ju do të mësoni gjashtë parimet universale sesi ti përdorim ato për tu bërë një ndjekës më i aftë dhe sesi të mbrohemi kundër atyre që duan të na bindin. Prandaj ky libër është tej mase i vlefshëm për njerëzit që duan të ecin në jetë; – për rrjedhojë parimet e tij do të ndihmojmë për të bërë ndryshme rrënjësore personale dhe për të vepruar në drejtimin që ju doni të ecni për të pasur sukses.

Komente

Nuk ka ende komente