Pusi dhe lavjerrësi

300 L

Nuk luftova më, por agonia e shpirtit tim shpërtheu fund botshëm në një klithmë dëshpërimi të mbrame, të gjatë e deri në kupë të qiellit.

SKU: 9789928313508 Kategoria

Komente

Nuk ka ende komente