Pika e kthesës

1,200 L

Idetë dhe produktet, mesazhet dhe sjelljet përhapen siç përhapen edhe viruset.

SKU: 9789951721158 Kategoria

“Pika e kthesës” është biografia e një ideje dhe ideja është shumë e thjeshtë. Është mënyra më e mirë për të kuptuar shfaqjen e tendencave të modës, baticën dhe zbaticën e valëve të krimit, ose, transformimin e librave të panjohur në bestsellerë, apo rritjen e pirjes së duhanit në adoleshencë, apo fenomenin e hapjes së lajmit gojë pas goje, apo çdo numër ndryshimesh të tjera misterioze që shenjojnë jetën tonë të përditshme, është t’i konsiderojmë ato si epidemike. 

Komente

Nuk ka ende komente