Njerëz të varfër

1,500 L

Në këtë roman janë letrat e famshme të dashurisë, botuar fillimisht në fletoret e kryeqytetit: të ngrohta, plot dashuri të sinqertë, që kulmojnë me ndjenjën e pastër e të sinqertë.

SKU: 9789928033758 Kategoria

Tek “Njerëz të varfër” Dostojevski shpalosi talentin e tij të madh me një ndjeshmëri mjaft interesante, duke hedhur dritë në skutat e panjohura të shoqërisë petërburgase, shoqëruar me sigurinë e fillesave të analizës psikologjike, për të skalitur personazhe që të mbeten në mendja. Letrat e të dashuruarve, të mbushura me frymëzim dhe ndjenjë të hollë krijojnë situata të këndshme, të dhimbshme dhe lartësuara nga një finesë e pashembullt… Në romanin tjetër

Komente

Nuk ka ende komente