Ndryshoni të menduarit tuaj

1,000 L

“Ky libër ju jep një sistem hap pas hapi për të transformuar të menduarit tuaj për veten tuaj dhe potencialin tuaj, duke ju aftësuar për të arritur sukses më të madh në çdo fushë të jetës tuaj.”

SKU: 9789951544085 Kategoria

“Çdo rresht në këtë libër është mbushur me të vërteta, zgjuarsi, dhe fuqi.” Brian Tracy është autoritet i shquar për t’ju treguar se si ta përmirësoni dramatikisht jetën tuaj. Lejojeni atë të bëhet guida juaj. Unë vetë kam mësuar kaq shumë nga Brian saqë nuk mund ta falenderoj mjaftueshëm!” Kështu shprehet autori nr. 1 bestseller i The New York Times, Robert G. Allen

Komente

Nuk ka ende komente