Mirënjohja si mënyrë jetese

620 L

Në këtë botim shumë simpatik, Louise L. Hay na sjell një përmbledhje me ese të zgjedhura nga miqtë e saj – ligjërues, seminaristë dhe këshillues me emër në sferën e motivimit dhe vetëndihmesës.

SKU: 9789951660945 Kategoria

Tema ekskluzive e këtij libri janë mirënjohja dhe falënderimi, si dy virtyte me fuqi të jashtëzakonshme në procesin e ndërtimit të personalitetit shpirtëror të një personi. Louise L. Hay ka ndihmuar me mijëra njerëz në zbulimin dhe shfrytëzimin e potencialit të tyre të brendshëm në funksion të ngritjes personale dhe shërimit. Veprat e saj janë përkthyer në 29 gjuhë të ndryshme në 35 vende të botës.

Komente

Nuk ka ende komente