Menaxhimi i stresit

900 L

Libër, i cili ju ndihmon të kuptoni se cfarë është ajo që ju bën të stresuar dhe ju tregon se si mund ta trajtoni atë.

SKU: 9789951642330 Kategoria

Libër, i cili ju ndihmon të kuptoni se cfarë është ajo që ju bën të stresuar dhe ju tregon se si mund ta trajtoni atë.Nese ju dërrmoheni nën presion,zemëroheni,ose thjesht fusni kokën në rërë,ky libër ju ofron teknika të kanalizoni stresin tuaj në një mënyrë positive. Rezultatet e shkëlqyera. Mësoni si të krijoni një mjedis të qetë dhe pa stress. Do përdorni më mirë kohën tuaj – kurrë nuk do të hutoheni. Identifikimi i stresit në veten tuaj dhe tek të tjerët. dhe të dini cfarë të beni në lidhje me të. “Joshës, praktik dhe i ngjeshur me thjeshtësi për të arritur në ushtrime që me të vërtetë do t’ju ndihmojnë për të luftuar stresin.” Matthew Cole,Drejtor Klinike,York Stress-Trauma Centre

Komente

Nuk ka ende komente