Lufta për Shkodrën

1,000 L

Një vëzhgim personal mbi luftën e Shkodrës

SKU: 9789928192493 Kategoria

Ky libër sjell betejën që u bë në prag të Luftës së Parë Botërore mes forcave shqiptare dhe malazeze, dhe forcave osmane, ku autorja ishte dëmshmitare në zhvillimin e ngjarjeve, të cilat më pas i dëshmoi përmes shkrimit të këtij libri

Komente

Nuk ka ende komente