Fjalime madhështore që kanë lënë gjurmë në epokën tonë

900 L

Në këtë botim do të gjeni disa nga fjalimet më madhështore të epokës sonë. Personalitete që vijnë nga fusha të ndyshme të artit, kulturës dhe historisë bashkohen në ligjërimet e tyre më emocionuese të mbajtura më parë.

SKU: 9789951817288 Kategoria Tag:

“FJALIME MADHËSHTORE që kanë lënë gjurmë në epokën tonë” është një përmbledhje fjalimesh nga njerëzit më të përfolur dhe më me ndikim. Fjalime epokale, oratori brilante, fjalë emocionuese dhe tejet të thella, të njerëzve që kanë bërë historinë. Emrat e përfshirë në këtë pëmbledhje janë: Mahatma Gandi, Marie Curie, Franklin D. Roosevelt, Winston Churcill, Charles De Gaulle, Jozef Stalin, David Ben Gurion, Albert Einstein, Jean Monnet, Nikita Hrushov, Ernesto Che Guevara, John F. Kennedy, Martin Luther King, Malcolm X, Richard M. Nixon, Nënë Tereza, Margaret Thatcher, Ronald Reagan, Desmond Tutu, Vaclav Havel, Nelson Mandela, Benazir Bhutto, George Bush, Steve Jobs dhe Malala Yousafzai. Për secilin fjalim, është dhënë biografia e autorit dhe konteksti i fjalimit.

Shtëpia Botuese

Pema

Numri i faqeve

196

Autori

Grup Autorësh

Komente

Nuk ka ende komente