Historia Boterore dhe Qyteterimi 8

1,500 L

Hegjemonia angleze dhe fundi i Regjimit të Vjetër

SKU: 9789994331329 Kategoria

Historia Botërore dhe Qytetërimi është një vepër madhore, me 12 vëllime, një enciklopedi e vërtetë që i rrok thuajse të gjitha fushat e jetës: Historia Botërore dhe Qytetërimi 8: Revolucionet e Mëdha, kursi i ndryshimit të botës… Hegjemonia angleze dhe fundi i regjimit të vjetër: Lufta për trashëgiminë e Spanjës Rusia e vjetër Pjetri i Madh Polonia Hegjemonia angleze Nga oqeani në oqean Regjimi i vjetër në Francë Shekulli i iluminizmit.

Komente

Nuk ka ende komente