Historia Boterore dhe Qytetërimi 4

1,500 L

Në zemër të mesjetës

SKU: 9789992754923 Kategoria

Një përshkrim detajuar historiko-politik rreh periudhës së mesjetës. Zbuloni gjithçka rreth kësaj epoke sa të errët dhe të lavdishme njëkohësisht.

Komente

Nuk ka ende komente