Krijimi i Greqisë moderne

750 L

Në këtëlibër do të gjeni gjithçka rreth zhvillimit të Greqisë moderne

SKU: 9789994356799 Kategoria

Libri i historianit dhe studiuesit grek D. A. Zakythinos “Krijimi I Greqisë moderne” është një vështrim shkencor mbi zanafillën dhe ardhjen në jetë të një shteti të ri, modern, siç është fqinji ynë Greqia, pas rravgimesh të gjata dhe të mundimshme shtigjeve të thepisura të fatit, kushtëzuar nga të qenit për një kohë të gjatë nën pushtimin osman ashtu sikurse të gjithë vendet dhe popujt e tjerë të rajonit.

Komente

Nuk ka ende komente