Historia Botërore dhe Qytetërimi 3

1,500 L

Roma: Republika dhe epoka revolucionare – Perandoria – Anarkia ushtarake – Triumfi i Kristianizmit – Antikiteti në Lindjen e Largët: India dhe Kina – Pushtimet e mëdha.

SKU: 9789992754443 Kategoria

Një histori e detajuar e Romës. Një libër për adhuruesit e historisë që kërkojnë të zbulojnë më shumë rreth qytetërimit romak dhe fazat e zhvillimit të këtij qytetërimi.

Komente

Nuk ka ende komente