Gjurmët e shëronjëses 2

1,300 L

‘Gjurmët e shëronjëses”është vëllimi i dytë i sagës së shëronjëses.

10 stok

SKU: 9789928216984 Kategoria Tag:

Saksoni, viti 1173

Gjeshtare Marta dhe i shoqi, Kristiani, mund të ishin të lumtur e të kënaqur, por ja që u vjen një lajm i keq: Randolfi, armiku më i madh i Kristianit, është kthyer nga Toka e Shenjtë.

Dhe jo vetëm kaq: një ditë ia beh në fshat ai mjeku fanatik, që i kishte halë në sy prej kohësh Martën dhe aftësinë e saj për të shëruar njerëzit. Me kënaqësinë më të madhe, ai gjuan rastin për ta denoncuar gjeshtaren. Kristiani do ta çojë në një vend të sigurt të shoqen, por nuk arrin: Marta duhet të japë llogari për shtrigani para një gjyqi kishtar…

Ndërkohë, një ndjenjë e zjarrtë dashurie duket se ka hedhur rrënjë thellë në zemrën e gruas së markezit Oto, Hedvigut, dhe kunatit të saj kavalier, Ditrihut. Si do të shkojë historia e tyre e dashurisë?

Shtëpia Botuese

Living

Numri i faqeve

444

Autori

Sabine Ebert

Komente

Nuk ka ende komente