Historia Botërore dhe Qytetërimi 10

1,500 L

Borgjezia liberale dhe zgjimi i nacionalizmit

SKU: 9789994331345 Kategoria

Historia Botërore dhe Qytetërimi është një vepër madhore, me 12 vëllime, një enciklopedi e vërtetë që i rrok thuajse të gjitha fushat e jetës: Historia Botërore dhe Qytetërimi 10: Shekulli XVIII. Borgjezia liberale dhe zgjimi i nacionalizmit: Karbon, çelik, pambuk dhe makina Manifesti komunist Revolucionet e 1848ës Mbretërimi i Viktoria Perandoria e dytë Bismarku, 1870a dhe Komuna e Parisit.

Komente

Nuk ka ende komente