Homo Deus

2,000 L

Youval Noah Harari, autori i librit më të shitur: “Sapiens: një histori e shkurtër e njerëzimit”, përfytyron botën në një të ardhme jo shumë të largët, në të cilën ne do të përballemi me një sërë sfidash.

SKU: 9789928341624 Kategoria , Tag:

Homo Deus eksploron projektet, ëndrrat dhe makthet që do t’i japin formë shekullit të njëzetë e një – që nga tejkalimi i vdekjes e deri te krijimi i jetës artificiale. Ai shtron pyetjet më themelore: Ku do të shkojmë prej këtu? Si do ta mbrojmë botën tonë të brishtë nga forcat tona shkatërruese? Sapiensi na tregoi se prej nga vijmë. Homo Deusi na tregon se ku do të shkojmë.

Komente

Nuk ka ende komente