Gratë e padukshme

1,400 L

Nga politikat publike te hulumtimet mjekësore, teknologjia, vendet e punës e mediat, Gratë e padukshme zbulon se si në një botë të ndërtuar për dhe nga burrat, jemi duke e injoruar në mënyrë sistematike gjysmën e popullsisë, shpesh me pasoja katastrofike. 

SKU: 9789951817134 Kategoria

Nga politikat publike te hulumtimet mjekësore, teknologjia, vendet e punës e mediat, Gratë e padukshme zbulon se si në një botë të ndërtuar për dhe nga burrat, jemi duke e injoruar në mënyrë sistematike gjysmën e popullsisë, shpesh me pasoja katastrofike. Caroline Criado Perez sjell për herë të parë të sintetizuara një rrjet studimesh, rrëfimesh e hulumtimesh nga e gjithë bota, që ilustrojnë mënyrat e fshehura se si gratë janë lënë në harresë dhe ndikimin e thellë që kjo gjë ka te të gjithë. IMAGJINO NJË BOTË KU… • Telefoni yt është shumë i madh për dorën tënde. • Doktori yt të përshkruan medikamente që janë të dëmshme për trupin tënd. • Nëse aksidentohesh me veturë, shanset janë 47% më të mëdha që të lëndohesh rëndë. NËSE KËTO TË DUKEN TË NJOHURA, ME GJASË JE GRUA. “Një libër që ju bën ta shihni botën ndryshe.” – Sunday Times

Komente

Nuk ka ende komente