S’ka më justifikime

1,000 L

“Askush s’është më i kualifikuar të të ndihmojë të ndreqësh të ardhmen sesa miku dhe kolegu im Brian Tracy. Mëso nga njohuritë e tij dhe yjet do të të përkasin ty.” -Denis Waitley, autor bestseller i Psikologjisë së Fitimit.

SKU: 9789951814133 Kategoria

Shumica e njerëzve mendojnë se suksesi vjen nga fati i mirë apo talenti madhështor, por shumë njerëz të suksesshëm i mbërrijnë qëllimet e tyre në mënyrë shumë më të rëndomtë: përmes vetëdisiplinës. Brian Tracy e di këtë nga dora e parë: Ai s’ka diplomuar në shkollë të mesme dhe pasi kishte punuar disa vite si punëtor krahu, ai e pati kuptuar se kishte zotësi të kufizuara dhe të ardhme gjithashtu të kufizuar. Por përmes fuqisë së vetëdisiplinës, ai e ndryshoi jetën e vet, duke arritur sukses në shitje dhe marketing, në investime, në zhvillimin e pasurive të patundshme dhe në konsultimin e menaxhimit. Ai u ka dhënë konsulta më shumë se 1.000 kompanive, ka zhvilluar fjalime dhe seminare motivuese për më shumë se 4 milionë njerëz në 40 shtete dhe ka shkruar 45 libra. S’ka më justifikime! të tregon sesi mund të arrish sukses në tri fushat
madhore në jetë:
1. Qëllimet Personale
2. Qëllimet në Biznes dhe Para
3. Lumturi të Përgjithshme
Secili prej 21 kapitujve përfshin ushtrime për të të ndihmuar të zbatosh qëndrimin “s’ka më justifikime” në jetën tënde. Me këto udhëzime, “më me fat” se ti. Me pak vetëdisiplinë mund të shkosh larg. Ndalo së gjeturi justifikime dhe lexoje këtë libër!

Komente

Nuk ka ende komente