Si të jeni të lumtur

900 L

Ne të gjithë kemi kapacitetin për të qenë të lumtur.

SKU: 9789951642293 Kategoria

Mund të ketë raste në jetën tuaj ku jo duket një koncept sfidues, megjithatë ka disa gjëra shumë të qarta që ju garantojnë se ju jeni më shpesh të lumtur se sa jo.Në fund të fundit, njerëzit e lumtur sëmuren më pak, kanë më shumë energji,janë më shumë krijues,mbështesin më shumë mardhënie positive dhe janë më të këndshëm në shoqëri.Kush nuk do të donte të ishte i lumtur? Pra,ju mund të jeni. Me ndihmën e Liggy Webb-it,ju mund të krijoni pjesën tuaj të lumturisë! Si të jeni të lumtur, do tju ndihmojë të ndiheni më të vetëbesuar dhe në kontroll të çdo situate, do tju ndihmojë për të qenë më të suksesshëm në punë dhe në jetën tuaj. Ju do mësoni se si : Të ndërtoni vetëbesimin për tu bërë më të mirë nga çjeni. Të jeni të hapur për të mësuar gjëra të reja, për tu bër më efektivë dhe krijues. Të zhvilloni një qëndrim mirënjohes për të vlerësuar më shumë jetën. Të inkurajoni dhe mbështesni mardhëniet positive. Të ndërtoni elasticitetin dhe fuqitë emocionale për ti bërë ballë stresit dhe të menaxhoni ndryshimet. Të edukoni një qëndrim të shëndetshëm dhe të përshtateni në jetë.

Komente

Nuk ka ende komente