Si ta ndryshoni jetën e juaj

900 L

Zbulo qëllimin tënd. Bëj një ndryshim. Nëse nuk je i lumtur, nëse ndihesh i paplotësuar, i zbrazët dhe të mungon motivacioni, bëj një ndryshim. Mos ekzisto. Jeto! Përmbysi gjërat dhe bëj një jetë të lumtur, një jetë të suksesshme dhe të plotësuar. Fillo, nisja kësaj, ti e meriton këtë.

SKU: 9789951642200 Kategoria

Askush nuk dëshiron të bëjë një jetë mesatare. Pedagogu i shquar mbi çështjet e jetës, Benjamin Bonetti, është ekspert në lidhje me trajtimin e besimeve kufizuese, zhbllokimin e qëllimit dhe gjetjen e rrugës së suksesit. Në librin e tij “Si ta ndryshoni jetën tuaj”, ai tregon sesi ta zbuloni atë “gjënë” e juaj – si të zbuloni çka duhet të bëni me jetën tuaj dhe si ta vini këtë në veprim. Me ndihmën e Benjaminit ju mund t’i kapërceni pengesat, t’i çani barrierat dhe të vijoni përpara drejt suksesit dhe plotësimit. Ju do të mësoni: • Si ta zbuloni atë “gjënë” e juaj – qëllimin tuaj. • Si ta çlironi potencialin tuaj të vërtetë nga barrierat dhe besimet e së kaluarës. • Arsyet e vërteta përse njerëzit dështojnë në arritjen e suksesit. Duke përdorur metoda dhe teknika të thjeshta, ju mund të merrni si modele sekretet e njerëzve që kanë arritur suksese të larta, t’i vini në zbatim ato mënyra që sjellin sukses dhe të nisni të jetoni atë jetë që dëshironi sot.

Komente

Nuk ka ende komente