Shkruaj – Fshi – Mëso: Mëso shkronjat

500 L

Mëso të numërosh, të shkruash dhe të përvijosh format me këtë seri fantastike.

SKU: 9789928240040 Kategoria

 Me lapsin magjik, mund të shkruash dhe të vizatosh pa fund. Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme.

Komente

Nuk ka ende komente