Një udhëtim i mahnitshëm me Aeroplanin e Madh

1,200 L

“Një udhëtim I mahnitshëm me Aeroplanin e Madh”

SKU: 9789928287168 Kategoria

Cilat vende do të vizitojë avioni I madh gjatë udhëtimit të tij të mahnitshëm? Përjetoni një aventurë ngazëllyese duke fluturuar me këtë libër, të pajisur me një timon dhe me 11 tinguj fantastikë të avionit.

Komente

Nuk ka ende komente