Makina e shpejtë e garave

1,200 L

Më në fund, ja ku mbërriti dita e garës së madhe. Po kush do të fitojë dhe do të marrë trofeun e artë?

SKU: 9789928287151 Kategoria

Shtrëngoni rripin e sigurimit dhe bëhuni gati të udhëtoni në një aventurë shpejtësie, me këtë libër të pajisur me një timon dhe me 11 tinguj fantastikë që dëgjohen gjatë garave.

Komente

Nuk ka ende komente