Mëso të luash pa hile me hipopotam Trazovaçin

400 L

Mësojmë rregullat e mirësjelljes në mënyrë argëtuese.

5 stok

SKU: 9789928240460 Kategoria Tag:

Sa hileqar që është ky Trazovaçi! Atij nuk i pëlqen aspak të humbasë në lojë, ndaj bën hile pas hileje që kjo të mos ndodhë. Por miqtë e tij nuk ia pëlqejnë fare këtë ves, ndaj e kanë lënë vetëm… Shoqërojeni Trazovaçin, ndërsa zebra Afta i tregon atij se pse askush nuk dëshiron të luajë me të. Me siguri do të bëheni njësh me të gjatë aventurave gazmore që do të përjetojë… Do të qeshni, do të zbaviteni dhe do të mësoni bashkë me të se si mund të bëhesh një njeri sa më i mirë.

Komente

Nuk ka ende komente