Shkëmbimi

1,300 L

Dy gra. Dy bileta. Vetëm një rrugëdalje.“Shkëmbimi është historia e dy grave- të dyja të vetme, të dyja të frikësuara- të cilat arrijnë t’i shndërrojnë vështirësitë e jetës në mundësi.

SKU: 9789928086112 Kategoria

Klera dhe Eva janë dy gra që bëjnë jetë shumë të ndryshme, por kanë një të përbashkët: të dyja janë në rrezik dhe duhet të arratisen. Klera kërkon që t’i shpëtojë bashkëshortit të pasur, por të dhunshëm; Eva, rrjetit të trafikut të drogës ku ishte përfshirë që e re. Një takim, në dukje i rastësishëm në aeroport, ndryshon rrjedhën e jetës për të dyja gratë. Së bashku marrin një vendim të minutës së fundit për të këmbyer biletat: Klera merr fluturimin e Evës për në Okland, ndërsa Eva udhëton për në Porto Riko si Klera. Veçse, njëri prej avionëve nuk mbërrin kurrë në destinacion…

Komente

Nuk ka ende komente