Në qytetin e ëndrrave dhe hijeve

1,000 L

Botimet Living prezantojnë librin ”Në qytetin e ëndrrave dhe hijeve” nga Murat Gylsoj.

10 stok

SKU: 9789928338174 Kategoria Tag:

Gjatë viteve 1992-2002, MURAT GYLSOJI botoi revistën “Hayalet Gemi” (Anija Fantazmë) së bashku me shokun e tij. Në vitin 2001, fitoi çmimin “Sait Faik Hikâye Armağanı” me librin “Bu Kitabı Çalın”(Vidheni këtë libër) dhe në vitin 2004 fitoi çmimin “Yunus Nadi Roman Ödülü” me librin “Bu Filmin Kötü Adamı Benim”. Libri “Bu Kitabı Çalın” (Vidheni këtë libër) u botua në Gjermani me të njëjtin titull. Libri i tij “Istanbul’da Bir Merhamet Haftası” është përkthyer në shumë gjuhë. Ai është pedagog në Universitetin e Bosforit, ku jep lëndë të inxhinierisë dhe shkrimit krijues; nuk i pëlqen vetëm të shkruajë, por edhe të mendojë për ato që shkruan.

Shtëpia Botuese

Living

Numri i faqeve

304

Autori

Murat Gylsoj

Komente

Nuk ka ende komente